Feestduo 3xniks

FEESTDUO 3XNIKS PERSFeestduo 3xniks is een duo wat ontstaan is uit het trio met de toepasselijke naam Trio 3xniks.

Voorheen werd er altijd met drieën opgetreden, maar omdat er een van de drie wegens gezondheidsredenen niet meer in staat was om op het podium te staan is het trio nu dus een duo geworden.

Het begon allemaal in de maand januari van het jaar 2011.

In deze maand kwamen de mannen op het idee om hun zangcarrière te starten en zich volledig te richten op het feest/après-ski genre.

Het begon zoals gezegd in januari en een maand later was de eerste prijs al binnen voor de mannen.

Met het nummer genaamd ‘ De String’ deden ze mee aan de nationale Carnavalsverkiezing en behaalde daar een verdiende 3e plaats.

Vanaf dat moment stroomden de boekingen beetje bij beetje binnen en kon een 2e single natuurlijk niet uitblijven. Dit resulteerde in de 2e single welke de naam ‘ De ijscoman’ kreeg. Dit nummer werd door veel radiostations opgepakt en een ‘zomerhitje’ was geboren.

Vanaf toen ging alles in een sneltrein vaart en werden de mannen zelfs uitgenodigd op het zonnige Curacoa om daar op het populaire strand Mambo Beach een optreden te verzorgen.

Ook waren ze het afgelopen jaar op diverse grote festivals te bewonderen en zijn momenteel alweer druk bezig met het opnemen van een nieuwe single.

De afgelopen maanden hebben de heren een leuke hit gehad met de apres-ski versie van het nummer ‘Bagagedrager’ welke in binnen en buitenland grote bekendheid heeft gekregen.

Het is de bedoeling dat ze elk jaar minimaal vier nieuwe singles uitbrengen en zullen er dan ook alles aan doen om continue een spectaculair nummer op de markt te brengen waar jong en oud lekker op kunnen hossen/springen maar natuurlijk ook uit volle borst mee kunnen meezingen.

De heren bieden tijdens optredens maar 1 garantie en dat is 100 % FEESTGARANTIE!!