Lesley Williams

LESLEY WILLIAMS PERSLesley Williams heet oorspronkelijk Lesley John Williams van Wijk.

Hij is geboren op 22-07-1969 in Utrecht. Daar groeide hij op in een muziekale familie. Samen in de band van zijn oom is hij begonnen als geluidsman van een 6 mans bandformatie. Het zingen ging hem ook erg goed af. Daarop besloot Lesley om zelf te gaan optreden.

De boekingen kwamen binnen en zo werd Lesley een veelgevraagde artiest op feesten en partijen. In 2002 deed Lesley mee met talentenjachten, waaronder ook de Soundmixshow van Hennie Huisman Lesley Williams is in Nederland landelijk bekend geworden door zijn Andre Hazes imitatie van de Soundmixshow. Hij eindigde daar op de derde plaats. Sinds die tijd is de agenda van Lesley een stuk drukker geworden.

Ook heeft hij meegedaan met My name is, en verschillende tv progamma’s van Paul de Leeuw , Robert Ten Brink, Ron Brandsteder met Laat ze maar lachen en Man bijt hond.

Ook in het buitenland is hij bekend. Elk jaar staat hij in o.a. Westendorf Oostenrijk, Discotheek Voom Voom in Tormolinos Spanje en andere plaatsen.

Lesley is met zijn uitgebreid repetoire van ruim 350 nummers een veelgevraagde artiest. Van Elvis tot Hazes , Lesley zingt ze met veel plezier en gemak. Kortom Lesley is een topper op elk feest en evenement.