Shary-An

SHARY-AN PERSMet haar opvallende verschijning en unieke stemgeluid maakte Shary-An veel indruk tijdens de diverse liveshows van het eerste seizoen van The Voice of Holland. Het was dan ook geen verrassing dat ze in het populaire tv-programma de halve finale wist te bereiken. Haar TVOH uitvoering van ‘Ain’t Got No’, stond wekenlang hoog in de single top 100.

Op dertienjarige leeftijd deed Shary-An mee aan een kerkelijk songfestival, waarna het balletje is gaan rollen. Inmiddels staat ze bekend om haar mix van Soul, R&B en Jazz. De energieke zangeres volgde al een muzikantenopleiding voordat ze aan TVOH begon, en kijkt tevreden terug op wat ze met deze keuze heeft bereikt. Haar laatste optredens gingen fantastisch, ze stond in de Heineken Music Hall en mocht haar eigen single opnemen.

In maart van 2011 bracht Cloud 9 Music de eerste solo single van Shary-An uit. ‘Six Feet Under’, geproduceerd door Marmalade Music (Roland Dirkse & Sven Figee), behaalde een top tien positie en leverde haar naast radio en TV promotie ook een samenwerking met G-Star en BuddhatoBuddha op. Haar tweede single, ‘Mr. Know It All’, werd in mei 2011 uitgebracht.

Haar derde single “Try My Love Again” werd in september 2011 uitgebracht gevolgd door het debuut album “Love Me For Who I Am”.

De eerste Top 40 notering bracht Shary-an d’r 4e single “Read my Book”. Het nummer komt dagelijks meerdere keren per dag op de radio en staat wekenlang in de Top 20 van alle music charts. Begin 2013 krijgt Shary-an voor Read My Book een nominatie voor de Edison Pop Publieksprijs voor “Beste Song 2013” Een geweldige waardering voor haar prille carriére.

De 5e single van Shary-an, “Never Played The Bass” werd ook weer snel opgepikt door de grootste radiostations in Nederland en stond wekenlang op de playlist van o.a. 3FM, Q-Music en Radio 538.

SuperHero werd net na de zomer 2012 gelanceerd als single, maar kwam tegelijkertijd ook uit op DeLuxeVersie van haar album! Misschien is dat de een van de redenen geweest waarom hij uiteindelijk niet echt hoog in de hitlijsten terecht kwam. Shary-an had op deze funky-dance plaat een groot deel van de tekst zelf geschreven!

In het voorjaar van 2013 is Shary-an aan een heel nieuw avontuur begonnen. Ze doet namelijk mee aan het nieuwe programma van SBS6, Vliegende-Hollanders – Sterren van de Schans

In Januari 2013 is Shary-an 5 weken lang in de reclameblokken van RTL4 te zien. Speciaal voor Chocomel zong ze een volledige versie in van het nummer ‘Can’t live without’, dat al eerder kort te horen was in de vorige campagne van Chocomel.
Sven Figee zorgt weer voor een vette Hammond sound onder dit nummer dat ook via alle portals en Spotify te beluisteren en te downloaden is.
Shary-An speelt zelf ook mee in de commercial. Naast de commercial is er speciaal voor YouTube een ‘Behind the scenes’-clip gemaakt waarin ‘Can’t live without’ volledig is te horen.