Starkoo

starkoo persVan 1994 tot 2000 verschijnt Marco op vele podia. Zo werkt hij 5 jaar lang in het inmiddels super populaire ” café Bolle Jan”.

Zo ontmoete hij in de après-skihut DJ / Producer Marco Leeuwis beter “bekend als DJ GALAGA” en samen met hem is het project Starkoo geboren.

Eind 2000 werd de naam Marco veranderd in Starkoo en de eerste single die opgenomen werd was Suzanne / Annabel , een dubbele A-kant en werd uitgebracht door Berk Music.

Al snel bleek dat er in het Nederlands feestcircuit ruimte was voor Nederlandstalige dance/trance repertoire en de opvolger was een feit.

Eind november 2001 werd het publiek opnieuw geconfronteerd met Starkoo middels de single “Laat me nu toch niet alleen” wat in no-time een hit werd in het uitgaanscircuit. Wat hierdoor niet uit kon blijven gebeurde dan ook: “Laat me nu toch niet alleen” bestormde de Mega top 100 en behaalde als hoogste positie nr. 42. Hoogste notering in de vaderlandse hitlijsten was nr. 4! Al snel stroomden de aanvragen binnen en zette Starkoo samen met zijn danseressen Tamara en Irene discotheken, feesttenten enz. op zijn kop met het inmiddels bekende “Feest in je moerstaal”- repertoire.

De volgende single “Een Nacht Alleen” kwam in het voorjaar van 2002 uit en werd met de notering 38 in de megacharts een grotere hit dan “Laat Me Nu Toch Niet Alleen”.

Eind 2002 kwam “Zo ver weg” uit, deze cover van het Belgische Mama´s Jasje was met de nummer 32 notering ook de hoogste notering voor Starkoo en begin 2003 kwam dan eindelijk het Album “Feest in je moerstaal” in de winkel.

Momenteel scoort Starkoo een megahit met ‘zijn’ versie van het inmens populaire nummer van Marco Borsato “ Nee je hoeft niet naar huis vannacht’’.

Starkoo is inmiddels niet meet weg te denken van de Nederlandse podia, zijn feesthits als “Ik wil je”, “Vrij Zijn”, “32 jaar”, “Zonnestralen” “Dat ben jij” en vele vele andere feesthits worden moeiteloos meegezongen door jong en oud.

Starkoo op je feest betekent DAK ERAF!!